5 voordelen van PRP haarverbetering

prp-haarbehandeling
Haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid komt bij heel veel mensen voor. En niet alleen mannen, maar ook vrouwen hebben er last van. Het kan een geruststellend gevoel geven dat je hierin niet alleen staat. Maar misschien stoor je je er toch dermate aan dat je er graag iets aan wil doen.

De stap naar een haartransplantatie kan best groot zijn. Gelukkig is er een goede tussenoplossing: de PRP haarbehandeling. Deze zorgt ervoor dat haaruitval geremd of mogelijk helemaal gestopt wordt zonder grote ingreep. Benieuwd naar wat het inhoudt? Wij hebben 5 voordelen van deze innovatieve haarbehandeling voor je op een rij gezet.

1. Kaalheid tegengaan zonder operatie

Het grootste voordeel van een PRP behandeling is dat je niet onder het mes hoeft. Het is een niet chirurgische ingreep waarbij groeifactoren door middel van kleine prikjes rond de haarreceptoren worden aangebracht. Dit versterkt op een natuurlijke manier de haargroei en de kwaliteit van het haar.

2. Je haar hoeft niet geschoren te worden

Een ander groot voordeel van PRP is dat je haar niet geschoren hoeft te worden. Vooral voor vrouwen, maar ook voor mannen met wat langer haar is dit natuurlijk heel fijn. Je behoudt je eigen coupe en hoeft niemand te vertellen over de behandeling die je ondergaat.

3. Een PRP behandeling duurt maar kort

Geen uren in een behandelruimte, een PRP behandeling haarverbetering is binnen een uurtje gepiept en daarmee een stuk minder intensief dan een haartransplantatie. Wel is het raadzaam om meerdere behandelingen uit te laten voeren voor het beste resultaat. Wij adviseren je hier graag over.

4. Zeer snel herstel

Eigenlijk kunnen we beter zeggen: geen herstel! Je kunt na de behandeling direct de kliniek verlaten en gewoon weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Wel kan de hoofdhuid op de injectieplaatsen wat gevoelig of gezwollen zijn. Dit trekt normaliter tussen de 48 en 72 uur na de behandeling weer helemaal weg.

5. PRP maakt uitsluitend gebruik van lichaamseigen stoffen

Een PRP haarbehandeling maakt, in tegenstelling tot veel andere behandelmethodes, enkel gebruik van lichaamseigen stoffen. Voor een haarverbetering behandeling nemen we je bloed af. Hieruit worden de meest belangrijke stoffen (groeifactoren) geïsoleerd en geïnjecteerd in de hoofdhuid. De stof kent geen bijwerkingen en de behandeling is volkomen veilig.

Meer weten over de PRP behandeling haarverbetering?

Lees meer over de PRP behandeling op onze website, of neem contact op als je vragen hebt. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je de laatste nieuwtjes en tips.

We versturen geen spam, beloofd.
Delen

Er zijn nog geen reacties

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *