beauclinic haartransplantatie arts4

Haartransplantatie mannen

De behandeling

Mannen zijn nog altijd de grootste groep cliënten die een haartransplantatie ondergaan. Dat is ook niet zo gek als je weet dat 45% van de mannen te maken krijgt met een vorm van kaalheid. Dit kan variëren van slechts een dunner wordend kruintje tot volledige kaalheid.

Bij erfelijke haaruitval is het mannelijk patroon van kaalheid goed gedocumenteerd in de wetenschap. Lastiger te voorspellen is echter hoe ver de kaalheid bij iemand doorzet. Vaak kan pas vanaf het 30e levensjaar een goede inschatting gemaakt worden hoe het kaalheidspatroon zal gaan worden als je te maken krijgt met erfelijke haaruitval.

Vlog van Rico over zijn ervaring bij BeauClinic

Inschatten en advies

Het is belangrijke dat je goed wordt voorgelicht. Tijdens een adviesgesprek is het cruciaal dat het verwachtingspatroon van haartransplantatie bij mannen duidelijk wordt besproken. Wat zijn je wensen en welke verwachtingen heb je van het resultaat van een haartransplantatie? Door je situatie te vergelijken met een gelijke haarsituatie van een reeds behandelde cliënt kun je beter het verwachte resultaat inschatten.

Ons team is gespecialiseerd in de volgende haartransplantatie onderdelen

 • Haarlijn
  Samen met de arts bepaal je exact hoe je je haarlijn wilt hebben. De arts zorgt ervoor dat de groeirichting en het gewenste model van je haarlijn mooi en natuurlijk oogt als de haren weer gaan terug groeien. Zo krijg je je natuurlijke haarlijn weer terug en kan niemand ooit zien dat daar eerst geen haren stonden.
 • Inhammen
  Groter wordende inhammen komen heel vaak voor. Ons team is erin gespecialiseerd om deze inhammen te verkleinen en weer mooi op te vullen tot een natuurlijke haarlijn.
 • Kruin
  De kruin is een speciaal gebied waar bij het implanteren extra aandacht geschonken moet worden. Geen kruin is namelijk hetzelfde. Sommige mensen hebben een dubbele kruin en de draai verschilt van mens tot mens.
 • Tussen de haren
  Is een gebied zo dun geworden dat je er helemaal doorheen kijkt? Dan kunnen wij hier weer haren tussen plaatsen zodat alles weer voller wordt.
 • Wenkbrauwen
  Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven een verzorgde uitstraling. Wij kunnen samen de klant precies bepalen waar de haren moeten komen om zo weer een mooie wenkbrauw terug te krijgen. Lees meer over wenkbrauwtransplantatie.
 • Baardtransplantatie
  Is je baard niet mooi gevuld? Wil je een vollere baard of haar op plekken waar nu niks staat? Dan kan ons team hier haren naar transplanteren. Lees meer over baardtransplantatie.

Resultaten haartransplantatie mannen

Zie hieronder enkele resultaten van haartransplantatie bij mannen uitgevoerd door BeauClinic. Meer voorbeelden van resultaten vind je hier. Benieuwd naar meer ervaringen van klanten, lees dan onze vlogs.

Voor foto haartransplantatieNa foto haartransplantatie

Voor foto haartransplantatieNa foto haartransplantatie

Ben ik als man geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570