beauclinic haartransplantatie behandeling6

Haartransplantatie vrouwen

De behandeling

Vol, sterk en krachtig haar is een groot schoonheidsideaal. Toch is dit niet voor alle vrouwen weggelegd. Je kunt als vrouw om verschillende redenen last hebben van dunner wordend haar. Haaruitval kan een grote negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen. Wereldwijd stijgt het aantal vrouwen dat last heeft van haaruitval nog altijd. Volgens de laatste cijfers heeft 30% van alle vrouwen last van een vorm van haaruitval.

Je kunt last van haaruitval krijgen door verschillende oorzaken zoals stress, verandering van de hormoonhuishouding of een erfelijke factor. Als de haren helemaal weg zijn, helpt niets meer om ze terug te krijgen. Dan kan een haartransplantatie een goede oplossing zijn om toch weer haren terug te krijgen.

Is een haartransplantatie bij vrouwen ook mogelijk?

Verwachtingspatroon en advies

Anders dan mannen, hebben vrouwen vaker last van diffuse haaruitval, oftewel het verlies van hoofdhaar volgens een bepaald patroon. Het is hierdoor extra belangrijk dat er goed wordt gekeken of een haartransplantatie voor vrouwen de haarsituatie kan verbeteren. Tijdens een adviesgesprek is het mede hierdoor belangrijk dat het verwachtingspatroon duidelijk wordt besproken. Wat zijn je wensen en welke verwachtingen heb je van het resultaat van een haartransplantatie? Door middel van het vergelijken van foto’s van cliënten met een vergelijkbare haarsituatie kun je een beter beeld krijgen van het resultaat dat je kunt verwachten.

 

Ons team is gespecialiseerd in de volgende haartransplantatie onderdelen

 • Haartransplantatie bij vrouwen
  Omdat een haartransplantatie bij vrouwen anders is dan bij mannen is het belangrijk om goed te kijken wat er verbeterd kan worden. Ons team is hierin gespecialiseerd.
 • Haarlijn verlagen
  Heb je van nature een hoge haarlijn en zou je deze lager willen hebben? Dan kunnen wij haren met een hoge dichtheid implanteren om een natuurlijke lagere haarlijn te maken.
 • Wenkbrauwen
  Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Ons team kan je wenkbrauwen weer herstellen. Lees meer over wenkbrauw transplantatie.
 • Litteken/ kale plek op hoofd
  Heb je een litteken op je hoofd waar geen haren groeien? Dan kunnen we hier weer haren naartoe transplanteren. Vooraf moet in ieder geval goed bepaald worden hoe de huid van het litteken is.

Haartransplantatie zonder scheren

Als we bij mannen een haartransplantatie uitvoeren, wordt vaak het hele hoofd geschoren. Anders dan bij mannen, scheren we bij vrouwen enkel een strook haar in het donorgebied (achterkant van het hoofd) waaruit wij de haren ‘oogsten’. Hierdoor vallen de overige haren na de behandeling mooi over het donorgebied. Zo valt het geschoren gebied nauwelijks op.

Resultaten haartransplantatie vrouwen

Zie hieronder enkele voorbeelden van haartransplantatie bij vrouwen uitgevoerd door BeauClinic. Meer voorbeelden van resultaten vind je hier. Benieuwd naar meer ervaringen van klanten, lees dan onze vlogs.

Voor foto haartransplantatie vrouwenNa foto haartransplantatie vrouwen

Ben ik als vrouw geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt het verwachtingspatroon en de grootte van het ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570