beauclinic haartransplantatie arts3

Haarverbetering (PRP behandeling)

PRP behandeling haar

Haarverbetering (PRP) is een behandeling die ervoor zorgt dat haaruitval wordt afgeremd of mogelijk helemaal wordt gestopt. Je kunt een PRP behandeling haarverbetering zien als een energiedrankje voor je haren.

Tijdens een PRP behandeling haar brengen we groeifactoren rondom de haarreceptoren aan. Dit stimuleert de receptoren die hierdoor weer actiever worden. Dit versterkt de haargroei en daarmee de haren. Gezondere haarwortels zorgen er namelijk voor dat de haren langer en dikker kunnen groeien.

Wat houdt een PRP behandeling haar in?

De behandeling haarverbetering gebeurt met een lichaamseigen stof die geen bijwerkingen kent. Middels een bloedafname halen wij de meest belangrijke stoffen (groeifactoren) uit het bloed en concentreren deze. Vervolgens worden deze groeifactoren met kleine prikjes rondom de haren in de hoofdhuid gebracht. PRP is een Engelse afkorting en staat voor ‘Platelet Rich Plasma’.

Echt nieuw is een haarverbetering niet. Soortgelijke behandelingen worden al vele jaren als effectieve medische behandeling op het gebied van sportgeneeskunde en orthopedie toegepast. Op het gebied van haargroei is het wel relatief nieuw. Vooral in Amerika wordt de prp behandeling al veelvuldig tegen haaruitval toegepast.
Behandelen zonder haarverlies

Een groot voordeel is dat je haar niet hoeft te worden geschoren en kan gewoon lang blijven tijdens de behandeling. Onze haartransplantatie arts Drs. Freek Broekhuijse legt de inhoud van een prp behandeling graag uit.

Hoe lang duurt een PRP behandeling?

Een behandeling haarverbetering is een stuk minder intensief dan een haartransplantatie en duurt maximaal een uur. Na de behandeling is er geen hersteltijd, je kunt bijvoorbeeld gewoon weer aan het werk.

Ervaring en veiligheid

Voor een behandeling haarverbetering wordt bloed afgenomen en geïnjecteerd in de hoofdhuid. De kleine prikjes zijn voor de meeste mensen niet heel pijnlijk. Omdat er met lichaamseigen stoffen wordt gewerkt is de behandeling geheel veilig.

Onze behandeling haarverbetering: bewezen effectief!

Een PRP behandeling voor haarverbetering is een wetenschappelijk bewezen methode. Leest u ook zeker de wetenschappelijke onderbouwing. Vaak merken we na één behandeling al effect. Maar het volledige effect is beter over een langere tijd te meten. Voor een optimaal effect van de behandeling adviseren wij om het eerste jaar elk kwartaal een behandeling uit te laten voeren.

Wanneer kiezen voor een PRP behandeling?

De PRP behandeling heeft een aantal bewezen positieve effecten. Kies voor een haarverbeteringsbehandeling om:

  • Dunner wordend haar tegengaan
  • Om het resultaat te verbeteren voor of na een haartransplantatie te verbeteren
  • Haren steviger maken
  • Haaruitval remmen
  • Een betere wondgenezing

Ben ik geschikt voor haarverbetering?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. We brengen je situatie in kaart en bekijken op een open manier hoe we jou kunnen helpen.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570