beauclinic haartransplantatie arts3

Haarverbetering

De behandeling

Haarverbetering (PRP) is een behandeling die ervoor zorgt dat haaruitval wordt afgeremd of mogelijk helemaal wordt gestopt. Je kunt een behandeling haarverbetering zien als een energiedrankje voor je haren.

Tijdens een haarverbeteringsbehandeling brengen we groeifactoren rondom de haarreceptoren aan. Dit stimuleert de receptoren die hierdoor weer actiever worden. Dit versterkt de haargroei en daarmee de haren. Gezondere haarwortels zorgen er namelijk voor dat de haren langer en dikker kunnen groeien.

De behandeling gebeurt met een lichaamseigen stof die geen bijwerkingen kent. Ook kunnen de haren gewoon lang blijven tijdens de behandeling. De gehele behandeling duurt maximaal een uur. Na de behandeling is er geen hersteltijd, je kunt bijvoorbeeld gewoon weer aan het werk.

Is een haarverbetering behandeling effectief?

Vaak wordt al na één behandeling een effect gemerkt. Maar het volledige effect is beter over een langere tijd te meten. Voor een optimaal effect van de behandeling adviseren wij om het eerste jaar elk kwartaal een behandeling uit te laten voeren.

Echt nieuw is een haarverbetering niet. Soortgelijke behandelingen worden al vele jaren als effectieve medische behandeling op het gebied van sportgeneeskunde en orthopedie toegepast. Op het gebied van haargroei is het wel relatief nieuw. Vooral in Amerika wordt het al veelvuldig tegen haaruitval toegepast.

Wanneer een haarverbetering?

Waar is een haarverbeteringsbehandeling geschikt voor?

  • Dunner wordend haar tegengaan
  • Om het resultaat te verbeteren voor of na een haartransplantatie te verbeteren
  • Haren steviger maken
  • Haaruitval remmen
  • Een betere wondgenezing

Ben ik geschikt voor haarverbetering?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. We brengen je situatie in kaart en bekijken op een open manier hoe we jou kunnen helpen.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570