MarcoReeuwijk_20181004_BeauclinicKleur_10015

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie behandeling

Wenkbrauwen bepalen het gezicht

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Maar door littekens of door veelvuldig epileren van de wenkbrauw kan het voorkomen dat de vorm van de wenkbrauw verandert. Soms komt het voor dat zelfs de hele wenkbrauw verdwenen is.

Als je hier last van hebt kan dit veel ongemakken geven. Elke dag kun je in de weer zijn om toch maar een zo mooi mogelijke wenkbrauw te krijgen. Met een potlood of permanente make-up wordt de illusie van een wenkbrauw gemaakt.

 

Blijvende oplossing: wenkbrauwtransplantatie

Helaas biedt alleen een haartransplantatie naar de wenkbrauwen ofwel een wenkbrauwtransplantatie een blijvende oplossing. Onze specialisten kunnen uw wenkbrauwen herstellen en zo weer een natuurlijke uitstraling terug te krijgen.

Kan ik bij BeauClinic terecht voor een wenkbrauwtransplantatie?

De behandeling

Net als bij een haartransplantatie worden bij een wenkbrauwtransplantatie de haren uit de haarkrans gehaald. Bij het reconstrueren van je wenkbrauwen worden alleen de enkele haarwortelgroepjes gebruikt. Door deze haren te gebruiken wordt je vorm van de wenkbrauwen zo natuurlijk en mooi mogelijk. Het is hierbij van belang hoe de arts de kanaaltjes maakt waarin de haarwortels worden geïmplanteerd. De schuinte van de kanaaltjes bepaalt immers de groeirichting van je wenkbrauwen.

Resultaten wenkbrauwtransplantatie

Zie hieronder enkele voorbeelden van een wenkbrauwtransplantatie uitgevoerd door BeauClinic.

wenkbrauwtransplantatie voorWenkbrauwtransplantatie na

wenkbrauwen implanteren voorwenkbrauwen implanteren na

Ben ik geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij beantwoorden tijdens een adviesgesprek. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een haartransplantatie van wenkbrauwen. We vertellen je graag vrijblijvend hoe we je kunnen helpen.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570