Haartransplantatie bij beroemdheden

haartransplantatie-arie-boomsma
Haartransplantatie verdwijnt steeds meer uit de taboesfeer en wordt ieder jaar populairder. Mede dankzij de huidige, hoogstaande technieken. Hierdoor is er geen litteken zichtbaar, het herstelproces is snel en het resultaat aanzienlijk. Ook vele beroemdheden weten hiervan. Met een beroep in de spotlights en waarbij iedereen op hen let, hebben zij deze behandeling ondergaan om de beste versie van zichzelf te zijn. Het is een lange lijst, dus we hebben er een aantal van op een rijtje gezet. Op de ‘before’ en ‘after’ beelden is duidelijk te zien dat zij hebben gekozen voor haartransplantatie.

Ronald & Frank de Boer
Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft een aantal jaar terug de focus gelegd op zijn inhammen. Hierdoor kreeg hij een meer jeugdige uitstraling. Deze verandering zag je behoorlijk goed wanneer hij op de foto stond samen met zijn tweelingbroer Frank, die ook last had van kaalheid. Daarom heeft ook Frank de Boer onlangs een haartransplantatie ondergaan en is het grote verschil tussen hen verminderd.

Arie Boomsma
Televisiepresentator en auteur Arie Boomsma heeft ervoor gekozen zijn haargrens meer naar voren te laten komen. Het is goed te zien dat de hoeveelheid haar aan de voorzijde is toegenomen.

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder – op dit moment voetballer bij Galatasaray – had op vroege leeftijd al last van dunner wordend haar, zoals te zien is op de foto’s. Hij koos voor de oplossing om haartransplantatie te ondergaan. Niet alleen zijn inhammen, maar ook het middengedeelte is behandeld. Het algehele resultaat is goed zichtbaar, ondanks dat hij altijd een kort kapsel heeft.

Peter van der Vorst
TV presentator Peter van der Vorst had zichtbaar kalende plekken en heeft daarom de behandeling ondergaan. Op de ‘after’ foto is een groot verschil te zien met ‘before’. Een enorme vooruitgang en een natuurlijk resultaat.

Ruud Gullit
Ook in het geval van kroeshaar is haartransplantatie mogelijk. Dat bewijst ex-profvoetballer Ruud Gullit. Hij heeft nu minder last van inhammen en een strakke, natuurlijke haarlijn.

Internationale sterren
Ook een groot aantal internationale sterren hecht veel waarde aan een mooie bos met haar. Op de onderstaande foto’s is goed te zien dat Matthew McConaughey en David Beckham een haartransplantatie hebben ondergaan.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je de laatste nieuwtjes en tips.

We versturen geen spam, beloofd.
Delen

Er zijn nog geen reacties

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *