Haartransplantatie zonder scheren

beauclinic-haartransplantatie-zonder-scheren
De wereld van haartransplantaties blijft constant in beweging. Er komen steeds nieuwe technieken bij en bestaande behandelmethodes worden verbeterd. Deze ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt dat een haartransplantatie zonder scheren tegenwoordig gewoon mogelijk is. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor deze discrete methode van haartransplantatie. Doordat het niet meer nodig is het hele hoofd kaal te scheren zie je na een paar dagen al vrijwel niet meer zichtbaar dat je een haartransplantatie hebt ondergaan.

Voor wie?

Heb je last van dunner wordend haar of ongewenste kaalheid? Dan kunnen we ons voorstellen dat het vooruitzicht een hele tijd met een kaalgeschoren hoofd rond te lopen je er misschien van weerhoudt om de stap te zetten naar een haartransplantatie. Voor mannen met langer haar maar natuurlijk ook voor vrouwen is een haartransplantatie zonder scheren hiervoor de oplossing. Een voorwaarde is wel dat het transplantatiegebied niet te groot is, anders blijft er te weinig ruimte over om een haartransplantatie zonder scheren uit te voeren.

Haartransplantatie zonder scheren: de methode

Hoe werkt een haartransplantatie zonder kaal scheren nu precies, en wat is het verschil met een reguliere haartransplantatie?

Bij deze nieuwe methode zonder scheren wordt niet het hele hoofd, maar slechts een klein gedeelte van het haar kort geschoren. Omdat het maar om een klein gebied gaat valt de rest van het haar (bij een minimale lengte van 15 cm) er overheen en zie je hier niets van. Uit het gedeelte kort geschoren haar worden de grafts gehaald. Deze grafts kunnen vervolgens overal op de hoofdhuid (ook tussen het lange haar) terug geplaatst worden.

Haartransplantatie zonder scheren: voor- en nadelen

De voordelen van een haartransplantatie zonder scheren zijn waarschijnlijk duidelijk: minder visuele impact, je behoudt je eigen kapsel en het herstel gaat snel en onopvallend. Toch kleven er ook een aantal nadelen aan deze behandelmethode.

Zo is het aantal grafts dat per sessie getransplanteerd kan worden een stuk kleiner. Bij een normale haartransplantatie collecteren we tot ongeveer 3000 grafts per keer, bij een haartransplantatie zonder scheren zijn dit er maximaal 1500. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. De methode is bovendien wat lastiger uit te voeren waardoor deze minder efficiënt is dan een reguliere haartransplantatie.

Kies voor BeauClinic

Bij BeauClinic maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van haartransplantatie. Een team van ervaren artsen staan voor je klaar. Al onze prijzen voor haartransplantatie zijn inclusief alle voor- en nazorg en de speciale behandelproducten.

Vragen of  een afspraak maken?

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan kijken we samen naar hoe we jou het best kunnen helpen.

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je de laatste nieuwtjes en tips.

We versturen geen spam, beloofd.
Delen

Reacties

E
Erwin Raaijmakers • 16 december 2019

Haartransplantatie zonder me haren te scheren. Heb een open kruin met voor wat haar. Ik wil in de toekomst niet al me haren verliezen. Ik zou dan een behandeling willen ter opvulling, zonder dat me haren ‘voor’ worden geschoren. Ik wil eigenlijk dat niemand het merkt dat ik een behandeling heb ondergaan. Kan dat? wat zijn de kosten? en hoe snel kan het? wat moet er gebeuren voor de daadwerkelijke behandeling?

B
BeauClinic • 7 januari 2020

Beste Erwin, een haarbesparende behandeling is zeker mogelijk maar kent ook zijn beperkingen. Dat kunnen we in een consult toelichten. Prijzen beginnen vanaf €3000,- Wij rekenen geen extra kosten voor een haarbesparende behandeling.

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *