beauclinic haartransplantatie kliniek8

Over BeauClinic

BeauClinic

BeauClinic is een kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties en medisch cosmetische injectable- en huidbehandelingen. Wij houden ons bezig met esthetische behandelingen waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden.

Ook onze specialisten gaan voor topkwaliteit. Voordat je een behandeling goed kunt uitvoeren heb je heel veel training nodig. Ons team is opgeleid bij de beste artsen en klinieken die er zijn. Zij hebben al vele duizenden behandelingen uitgevoerd in zowel binnen- en buitenland. Natuurlijk zijn zij lid van branchegerelateerde beroepsorganisaties en hebben ze de benodigde certificaten.

Je wilt alleen behandeld worden bij een kliniek die tot het uiterste gaat om jouw gewenste resultaat te behalen. Die je exact uitlegt wat de mogelijkheden zijn en je helpt in de keuze welke behandeling het beste bij je past. Een haartransplantatie is niet iets waar je je dagelijks mee bezig houdt, dus je wilt spreken met experts die je kunt vertrouwen

  • NC Technology
  • Levenslange garantie op je haartransplantatie
  • We gaan tot het uiterste voor je
  • Bij ons ben je altijd koning
  • Bij ons ben je in goede handen
  • Wij zijn er ook na de behandeling voor je

NC Technology

BeauClinic staat erom bekend altijd te investeren in de nieuwste technieken. Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden. Dit zorgt voor een betere haargroei na de implantatie. Bovendien is het percentage haren dat succesvol weer gaat groeien significant hoger dan wanneer de NC Technology niet wordt toegepast.

Tevens gebruiken wij enkel gold punches om de haarwortels uit het donor gebied te halen. Deze gold punches zorgen ervoor dat de haarwortels correct worden gewonnen. De behandeling is hierdoor extra veilig en precies en zorgt daardoor voor een nog beter eindresultaat.

Meer over NC Technology

Levenslange garantie haartransplantatie

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, natuurlijk wil je dit ook van een onafhankelijke partij horen dat wij ons werk goed doen. Daarom heeft onze kliniek allerlei certificeringen die onze kwaliteit aantonen. Zorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Al onze haartransplantatie artsen zijn BIG geregistreerd. Je kunt dit eenvoudig controleren op de website van het BIG.

Als je een behandeling bij ons doet weet je zeker dat de getransplanteerde haren je leven lang zullen meegaan. Door onze ervaring kunnen we dit garanderen, een haartransplantatie is hierdoor een investering voor de rest van je leven.

Het beoogde resultaat is een doorslaggevende factor om wel of geen haartransplantatie te laten uitvoeren. Om je te overtuigen van de kwaliteit bij BeauClinic geven wij levenslang garantie op al onze haartransplantatie behandelingen. Wij garanderen hiermee dat alle door ons geïmplanteerde haren uw leven lang meegaan. Zo niet? Dan doen wij, mits medisch verantwoordelijk, gratis een nabehandeling om het meest optimale resultaat te behalen.

Ons team

Bij ons is de klant altijd koning

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om of je tevreden bent met de behandeling. Gelukkig scoren wij hoge cijfers op het gebied van klanttevredenheid. De vele ervaringen van klanten die hun haartransplantatie behandeling bij ons beschrijven, geven een goed beeld van hoe wij werken. Met een gepassioneerd team zijn we elke dag bezig om het verwachtingspatroon waar te maken. Je krijgt hierdoor de behandeling die je mag verwachten als je voor ons kiest.

Een haartransplantatie is niet iets waar je je dagelijks mee bezig houdt, dus je wilt vooraf veel informatie over wat je kunt verwachten en waar je rekening mee moet houden. Juist in dit traject kijken we samen heel goed naar je persoonlijke situatie. Elke persoon is tenslotte anders. Maar ook na je behandeling is het belangrijk om contact te houden en je tips te geven hoe je het beste je nieuwe haren kunt verzorgen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Levenslange garantie behandeling

Gratis nacontrole

Ervaren artsen

Advies of hulp nodig?

Als ervaren haartransplantatie arts sta ik voor je klaar.Drs. Freek Broekhuijse
Of bel vrijblijvend +31 85 303 1570