Wat kost een haartransplantatie?

wat kost een haartransplantatie
Het prachtige resultaat van een haartransplantatie is natuurlijk heel wat waard. Je zelfvertrouwen stijgt als je jouw vertrouwde volle haardos weer terug hebt. Bij het maken van de keuze voor een haartransplantatie speelt de vraag wat een haartransplantatie kost bij veel mensen een belangrijke rol. Graag geven we hierin wat inzicht.

Hoeveel grafts zijn er nodig?

De basis van de prijs voor een haartransplantatie is de hoeveelheid grafts die geplaatst moet worden. Een graft is een haarzakje dat op je hoofd groeit. Hoeveel haren een graft bevat is per persoon verschillend. Bij de een bevat een haarzakje maar een enkele haar, bij de ander kunnen hier wel vier haren uit groeien. Hoeveel een haartransplantatie kost hangt dus af van het te behandelen gebied (heb je alleen inhammen of ben je al grotendeels kaal?) en hoeveel grafts nodig zijn om een natuurlijke haargroei te bewerkstelligen. Lees ook: hoeveel haren zijn er nodig voor een goede haartransplantatie?

Onze haartransplantatie prijs is altijd all-inclusief

Bij Beauclinic vinden we zorg, van het begin tot het eind, heel belangrijk. De kosten van onze haartransplantatie zijn inclusief alle voor- en nazorg van onze zeer ervaren en deskundige medewerkers, verzorgingsproducten en gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van haartransplantatie. Inbegrepen in de haartransplantatie prijs is bovendien levenslange garantie op de behandeling en gratis nacontrole.

Wat kost een haartransplantatie?

Je kunt al een haartransplantatie laten uitvoeren vanaf € 3.000,-. Kijk voor een indicatie van de mogelijke kosten op het prijzen overzicht.

Vragen over de kosten van een haartransplantatie?

Wil je meer weten over het totale kostenplaatje voor jouw persoonlijke situatie? Dan kun je het best een afspraak maken voor een gratis intake. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je de laatste nieuwtjes en tips.

We versturen geen spam, beloofd.
Delen

Er zijn nog geen reacties

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *